Monday, December 17, 2012

Hakkab looma

Kui keegi arvab, et ma rõõmsalt suusatan, siis.. arvake uuesti.
Kaks nädalat täiesti rivist väljas siis seekord.
Teadusele tundmatu viirus niitis jalust ja seekord siis kapitaalselt. Juhtub väga harva, et mõni viirus mulle külge hakkab, aga siiski vahel juhtub ja nagu minu asjadega ikka- kui juba, siis juba nii, et ikka on.
Eelnev nädal möödus suht kehvalt. Palavikku enam ei olnud, aga tunne oli nagu power nupp oleks maha keeratud, isupuudus ja iiveldus saatsid terve nädala.
Reedel lasin kõik analüüsid arstil teha ja õnneks midagi väga hullu ei ole. Miskid maksanäitajad on kõrged, aga muidu enamvähem okei. Ühesõnaga paranemine siiski toimub. Hurraa!
Nädalavahetuse magasin valdavalt maha. Nii palju ajasin end siiski püsti, et suusatajatega käisime teatris ja pärast ööklubisse ka siiski läksin, aga selle ööklubi osa lihtsalt kannatasin ära. Ei teinud olemist paremaks ei dzinn, ei topeltviski ega tequila ega ka mitte hea seltskond. Energiat ei olnud ega tulnud.
Noh, kokkuvõttes hullemaks olukord ei läinud ja täna hommikul oleks nagu jälle natukese parem tunne.

Arst arvas, et sel nädalal võiks mitte veel trenni teha ja lihtsalt taastuda, aga ma pean tunnistama, et ma juba natuke täitsa tahaks suusatada ja selge on see, et koos paranemisega on  suusanälg kasvamas varsti väljakannatamatuks ja ilmselt ma salaja mõne kilomeetri ikka varsti sõidan.
Ühesõnaga kaks nädalat ilusat suusalund on juba raisku läinud, millest on sügavalt kahju.
Aga noh, talv on veel ees ja küllap jõuab oksendamiseni suusatada sel talvel.

Positiivsest küljest rääkides olen kaotanud natuke kaalu, mida oli ka vaja teha. Loodetavasti terveks saades seda kohe tagasi ei söö.


2 comments:

  1. Ületreening oleks minu lühike diagnoos - liiga palju liiga intensiivseid asju oled teinud mingi hetk, ilma korraliku põhja omamata.
    Seega kuula arsti ja ära mine salaja suusatama - muidu oled varsti jälle "audis".

    ReplyDelete
  2. Ma arvan ise ka, et jõusaaliga tõmbasin üle. Tunne oli hea ja "moderate" nupp mul teadupärast puudub.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...