Monday, May 13, 2013

3 nädalat stardini

Nonii. Jooksust sai mul vahepeal kergelt kõrini. See 5 km võistlus oli liig mis liig, aga samas.. mine tea, milleks hea.
Igatahes esmaspäeval ja teisipäeval olin ma täitsa väsinud. Edasi läks paremaks, aga kuna ootamatult algas suvi, siis tuli ka suvehooaeg ja maakodu avada, mistõttu oli vaja tööd teha ja eriti aega ka polnud trenni jaoks. No midagi ikka, aga pikk jooks jäigi tegemata. Kuna töö oli füüsiline nagu maal ikka, siis vast pole hullu kokkuvõttes. Ausalt öeldes oli ikka räigelt palav ka, mis igasuguse soovi joosta ära võttis. Eks selle kuumaga ilmselt tuleb harjuda, aga praegu on küll raske. Muud asjad tundusid palju atraktiivsemad. Rullsuusad näiteks, aga neid ma vist ei julge enne maratoni alla panna. Ma käisin isegi kuuri all jalgratast silitamas ja nõudsin, et see ära remonditaks.
No tühja kah, las ta siis jääb. Või siis ma vaatan, kui väsinud ma õhtuks olen, äkki viitsin pikemalt tiksuda.
Ühesõnaga sai selline nädal:
K jooks 5,8 km 45 min
R jooks 6,8km 47 min+ jõud 45 min
L jooks 8km 1h 5min+ batuut 20 min+ jalgpall 1h
P spinning 30 min+ batuut 20 min

Haah, batuut on väga hea trenn minu arust. Ei olegi vaja palju hüpata, aga lihased annavad päris hästi tunda pärast. Kindlasti saab seal lastega suvel palju hüpatud.

Ehk siis liigutud nagu täitsa sai, aga jooksukilomeetreid veidi vähevõitu. Muid kilomeetreid koguneb maal muidugi kiiresti ja palju. Kunagi vaatasin, et isegi laua katmisega toa ja grilli vahet taldrikute ja kahvlitega käies tuli kilomeeter nagu naksti kokku.

Tunne enam väga optimistlik ei ole.



2 comments:

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...