Thursday, September 26, 2013

Sügise avaakordid

Eile hommikul lõin ma endale auto ukse ilusti kulmu alla naksti :D Verd voolas ja puha. Auk ei ole väga suur, selline 1,5 cm võibolla. No võibolla oleks võinud lasta ühe ilupiste tikkida, aga ei viitsinud sõita haiglasse sellepärast. Tööaeg oli ka ikkagi ju :)
Hmm. No igaks juhuks jätsin lõunase trenni vahele ja mõtlesin, et õhtul lähen.

Pärast lõunat hakkas silmaring kitsamaks tõmbuma ja mõlemad silmad paistetasid nunnult peaaegu et kinni :D Seega õhtuse trenni ajal vedelesin ma kodus diivanil, jääkuubik otsa ees ja silmad pärani kinni.

Täna hommikuks on silmad natuke rohkem lahti. Aga see lõhki löödud kulm hakkab võtma kenasid sügisvärve :)


3 comments:

  1. Appi, koduvägivald. Oma auto peksab.

    Mul paistetas ükskord putukahammustusest pool nägu üles ja läks punase-lillakirjuks. Kappasin perearsti juurde, kes küsis mitu korda, et ega ma juhuslikult lööki näkku pole saanud ja äkki ikka tahaksin sellest rääkida. Kui ma endale kindlaks jäin, et ainus, kes näkku pani, oli mingi putukas, vangutas ta (enda arvamusele kindlaks jäädes) pead ja soovitas viina peale panna. Ilmselt arvas, et enne olin seda tublisti sisse võtnud ja pole enam vahet, kuhu või palju seda määrid. Ma ei näinud tõesti kuigi usaldusväärne välja :D
    Nii, et ei tea kui usutav oleks olnud EMOs sinu jutt, et said autolt kolki?! :P

    Kiiret paranemist sügisest! :))

    ReplyDelete
  2. Ojaa, toidupoes taban haletsevaid pilke ja tuttavad muidugi küsivad otse, et noh, millega välja teenisid :) Lihtsustatud mõtteviisiga inimeste jaoks sain niikuinii kolakat. Ma saan ka aru, et väga raske on uskuda mind, eks see ka üks põhjustest, miks ei hakanud õmblema minema.
    Ma mõtlesin, et kui keegi turvakodu numbrit tuleb pakkuma, siis ütlen, et sain just Harkust välja, ärgu muretsegu :)

    ReplyDelete
  3. Või siis öelda ausalt, et mõnikord jääb sõnadest lihtsalt väheks ja teine ei tunne ennast peeglist praegu äragi :)

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...