Monday, April 9, 2012

Peaaegu graafikus

Nädal kirja:
T jooksin 1h 15 min, keskmine pulss 138 8,5 km
R jooksin 1h 11 min, keskmine pulss 160 9,3 km
P jooksin 1h 21 min, keskmine pulss 148 10,4 km

Täitsa okei nädal trenni poolest. Veidi sai juurde ka võimeldud ja kontrollitud lihaste olemasolu. Lihaseid eriti ei ole, aga see ei üllata ammu enam kedagi.

Jooksmine ei ole raske sel kevadel. Ei teagi, kas asi on selles, et lihtsalt aasta jagu rohkem trenni tehtud või siis selles, et sai ju pikalt puhatud. Igatahes tagumik justkui ei ole nii vastu maad kinni kui eelmisel aastal. Ja eelmisel aastal ma mäletan, et ikka mitu esimest nädalat oli jooksmine vastik. Seekord ei ole vastik. Täitsa mõnus on algusest peale. Vaatasin ajaloost järgi, et tõepoolest, enne 1. maid 10 km veel ei jooksnud. Seekord 10 km ei ole mingi teema aprilli alguses. Tempo on kehv muidugi, aga läheb iga korraga paremaks, seega vorm tuleb.
Sportlyzerisse toksisin huvi pärast viimase kahe nädala jooksud sisse ja see teatas, et ei ole võimalik, et 20. mail maratoni alla 6 tunni ära jooksen. Hmm. No mis mõttes nagu? Ma esialgu olen küll üsna optimistlik. Ainus küsimärk mu enda jaoks on varvas. Ei saa öelda, et see oleks sada protsenti paranenud. Selle nädala lõpus plaanis üks pikem jooksuots teha, siis vast hakkab mingi ettekujutus ka tekkima.

Aga noh, eks näis. Plaan B, juhuks kui maratonile ei lähe on Tatu jooksumaraton ja plaan C on roheliste rattaretk mööda Mulgimaad. Kõik kattuvad ajaliselt loomulikult. Valikuid kui palju. Registreerunud kuskile veel ei ole.

Hea uudis on see, et üks suusagrupi trenn on lõpuks ometi esmaspäevale tõstetud, mis tähendab, et on lootust jälle teistega koos ka trenni jõuda.

Kaal 68,5. Nuh, pühad ikkagi ja nii :) Ei õnnestunud kartulisalatit ja lihapirukaid veel maha joosta.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...