Monday, August 27, 2012

Töö käib

Invasport ka kirja siis:
K 30 min kummilinte
N 40 min kummilinte
L 1h 10 min jõusaal

Noh, kõigil oli muidugi jube naljakas, eksole. Haidihaahaa :) Vat ei mängi malet, turvakingad jalas ja kiiver peas nagu te kõik soovitate. Pole plaaniski.
No tegelikult on mul endal ka veel naljakas. Aga ainult sellepärast, et mõte sellest, et ei tule maratoni, on kuidagi abstraktne ja ebareaalne. Varsti pole võibolla üldse naljakas. Esialgu ma ikka plaanin startida ja ka finišeerida. Alla 5 tunni ajast muidugi mõrase varbaluuga ei ole mõtet vist unistada. Aga kui ei proovi, siis ei saagi teada.

Muidugi oli vahepeal vaja restoranis sünnipäeval käia. Kurat kui nõme oli plätudega restos olla :) Õnneks oli see Ruthi sünnipäev ja sünnipäevalaps ainult itsitas. Ühesõnaga nalja kui palju jälle.

Igatahes siis uus generaalplaan näeb ette seda, et mitte kaalus juurde võtta, teha jõukohast trenni ja varsti tasapisi varvast proovida.

Laupäeval jõusaalis proovisin 10 minutit kiirkõndi lindil ja polnud häda midagi.See tähendab, et valus ei olnud. Paiste läks küll pärast, aga õhtuks tõmbas jälle tagasi.
Muidu laupäeval oli jõusaalis lahe. Täitsa tühi oli, ainult mõned päris sportlased ja mina oma katkise varbaga :) Tegin spinni, siis sõudekat ja skiergot. Päris meeldis kohe. Peaks rohkem käima täitsa..

Vat nii siis praegu.


No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...