Monday, July 4, 2011

Juuni ka lukus

Sel nädalal ma eriti väärikalt ei vananenud. Ikka nii nagu suvel ikka juhtub, asjad lähevad käest vahel. Aga trenni sai natuke ikka tehtud, promillidega ja ilma, kui tõele silma vaadata.
Eelmine nädal siis
E jooks 4,98 km, keskmine pulss 135
N ujusin 30 mintsa Raekülas, siis tuli äike ja rikkus mu pika ujumisplaani ära
R jooks 6,66km, keskmine pulss 145 (aeglane jooks, aga 30 kraadi kuumust tõstis pulsi kohe kõrgele)
L 2 tundi võrkpalli ja 30 mintsa ujumist, seekord Valgerannas.
Mõningaid sporti meenutavaid liigutusi sai veel tehtud. Näiteks meeste kuuli tõugatud ja ketastki korra käes hoitud. Jalgrattaga ei olnud aega sõita rohkem kui paar korda lõkkeplatsi ja toa vahet, aga mingit treeningrida selle kohta ei kannata märkida.

Võrkpall väärib küll märkimist. Nimelt kuna menüü muutusega osutus kartul suhteliselt mõttetuks toiduaineks, siis sügisel külvasime oma kartulipõllule muru. Sel nädalal said postid maasse ja võrk vahele. Nädalavahetusel sai siis plats pidulikult avatud ja esimesed mängud tehtud. Võrk oli mängu alguses 2.40 kõrgusega ja lõpus 2.20 võibolla, nii et veidi tuleb miskit veel tuunida. Platsi tegime 8x8 ehk rannavolle mõõtmetega ja mängisime 3/3. Rohkem polnud mängijaid ja sellises konditsioonis ja mänguoskustega seltskonna puhul oleks võinud juba ohtlikuks ka kujuneda :)
Üllatuslik moment oli see, et kümnest servist üheksa läks kenasti üle. Pole mitmeid aastaid palli puutunud, kuid varem pole nii ilusti läinud. Kaugel sellest, kümnest kaks vast läks sinna, kus vaja. Võibolla siis tõesti, et kätesse on mingid lihaste moodi asjad tekkimas lõpuks.

Juuni raport siis selline, et kokku sai tehtud
26 trenni
20 tundi ja 25 mintsa
jooks 44,55 km
ujumine 3h 43 min, distantsi ei oska avaveekogus üldse hinnata
ratas 14,63 km
rullsuusk 22,3 km
kalorit kulus 7250

Nuh. Pole kõige hullem. Hea on see, et ajaliselt trenni on 6 tundi rohkem kui mais ja et rohkem on just sellist madala pulsiga trenni. Ja et trenne on olnud arvuliselt rohkem. Selle eest on olnud palju lühikesi trenne. Ei oskagi öelda, kas see on halb või hea. Paha on see, et tegelikult oleks tahtnud rohkem teha, aga olme rikkus plaane veidi. Ilm ka muidugi, sest 30 kraadi kuumus on ausalt öeldes ikka rõve sportimiseks. Jooksin ka vähem kui plaanis oli, sest igasugu muid huvitavaid asju oli vaja kaa teha ja jooksmine üksi on suht igav mu jaoks. Aga noh, nii see kuu sai ja eks punnitab tasapisi vaikselt edasi.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...