Monday, May 14, 2012

Natuke parem nädal

seekordsed trennid:
E 30 min jooksu (5 km)+ 30 min lihast+ 5 min jooksu
K 1h 30 min jooksu (6,7km) + sixback
P 50 min jooksu (6 km)

Esmaspäeval suusagrupi trenn Jaanusega. Kuigi trenniaeg tõsteti veel varasemaks, mis omakorda jõuab juba üliinimlikku pingutust, et õigeks ajaks kohale jõuda, jäin hiljaks ainult 5 minutit.  Juba seetõttu võib ennast liita :)
Päevakava on mul nii minutipealt paigas juba, et töölt tulles Tondi raudteeülesõidukohas, kus rong käib umbes samasuguse sagedusega kui Lasnamäe 9 kordse maja lift, pole ammu enam rongi taga ootama pidanud. Noh, esmaspäeval siis pidin, väike valearvestus ja sinna see 5 minutit läks.
Aga trenn ise oli mõnus. Jooksime alustuseks metsas paar ringi ja edasi läksime saali. Saalis loopisime topispalli.Harjutused olid lihtsad, muudkui hops ja hops, aga kuna nad kestsid päris kaua, siis lõpuks polnud see topispall üldse enam ülearu kerge.  Selline mõnus sotsialiseerumist võimaldav trenn. Sai itsitada ja puha. Ja järgmisel päeval andsid käed ja kõht (!) kergelt tunda isegi.

Kolmapäeval käisin Mariuse jooksutrennis. Ehk siis esimesed kiiremad liigutused sel aastal. Ootamatult oli kõige keerulisem osa selles trennis sörkjooks metsa, sest seda tehti kiirusega 5.48 km :) Kui esimene kilomeeter läbi sai, võtsin ikka tempo maha ja lonkisin vormikohases tempos järgi. Edasi siis harjutused, hüpped ja stardikiirendused jne. Ja siis teatevõistlused. Eelmisest aastast oli meeles, kuidas kaks esimest trenni lihaseid sai ära tõmmatud ja väike hirm oli, et ajalugu kordub. Aga järjekordne üllatus- ei vigastanud ühtki lihast ja isegi mingi kiirus oli juba jalas olemas. Teatekaid jooksin küll "elu eest" nagu kästi. Õudselt mõnus oli pingutada. Lõpus natuke viilisin ka ja neid jubedaid konnahüppeid tegin ainult pool tõusu. Sisetunne ütles, et pole vaja rohkem.
Sixback siis otsa ja vat seal ma tundsin küll, et kõhulihased on ikka jõle kehvaks jäänud talvega. No seal pidin ka ikka viilima. Aga enamvähem vastavalt võimetele ikka punnitasin. Hea küll, no vähemalt 70%. Seekord ma sauna pärast intensiivset trenni ei roninud nagu targad soovitasid. Päris surnud ei olnud järgmistel päevadel, aga.kui reede õhtul lapsega poodi läksime, siis laps hüüdis järsku: "jookseme!" ja pistis jooksu, ma jäin nagu naelutatult seisma, no ei tulnud seda jooksusammu kuskilt. Laps keeras ümber, pani käed puusa ja ütles: "noh, mis ootad, jookse! ise veel spordimees" . Naerdes olid kõhulihased ka ikka veidi valusad.

Pühapäeval oli emadepäeva-eri. Tütrega tegime koos trenni. Mina sörkisin ja tema sõitis jalgrattaga. Päris muhe trenn oli jälle.  Kuna ta vahepeal pidi lilli ja liblikaid vahtima ja laulma ja nina nokkima (mistõttu tuli käsi lahti lasta ja ta kolm korda kukkus), siis tempo oli umbes selline 9 minutit km keskmiselt. No selline mõnus hästi rahulik sörk. Oleks tahtnud nats pikemalt teha, aga lapsel läks isu ära :)
Vat. Rohkem polndki.
Kaal on 66,8

2 comments:

  1. tundub, et oled maratoniks valmis :)

    ReplyDelete
  2. rännutarkus number seitse: elu peab põnev olema!

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...