Monday, September 2, 2013

Nüüd!

Eelmine nädal läks hoopis teistmoodi kui alguses plaanis oli. Emotsioon oli hea ja mõtlesin, et seda head tunnet tuleks kuidagi mõistlikult ära kasutada ja veits mugavustsoonist välja astuda.
K jooks 7,8 km+ sixback

R pump FX
L jooks 9,3km
P ratas 17,2 km
Kõigepealt käisin ma kolmapäeval jooksmas. Täitsa üksi. See juhtus esimest korda sellel suvel. Nõudis tibake mediteerimist alguses, aga kokkuvõttes ei olnudki väga viga. Laupäeval käisin veel korra jooksmas ja tunne oli täitsa okei.

Nii. Rattamaratoni teemal on siin pikalt juba jauratud ja hetkel on seis selline, et keegi on mu nime kirja pannud ja eile toodi mulle ratas, et palun jah, sõitke. Nutt tuli peale :) Käisin kohe proovimas ka Järve metsas ja ma ei jõudnud sealt esimesest künkastki üles vändata. Kruttisin neid käike siia ja sinnapoole, aga aru ei saand tuhkagi,et kuidagimoodi parem või lihtsam oleks. Ikka üks ja sama igav väntamine. Aga eks ma kannatan ära selle 40 kilti.Või siis katkestan. Ei, kurat, seda rõõmu ka ei tahaks kinkida. Ei katkesta vat. Või noh, kui sellel vokil mingi tehniline probleem tekib, siis ma muidugi jätan ta metsa ja kogu lugu.

Pump FXs käisin uuesti. Oli täitsa tore, jõudu nagu isegi täitsa oli. Triitseps andis kolm päeva tunda pärast, muud polnud häda. Tegin kerge kangiga kah muidugi.

Ja lõpuks nii kõva avaldus, et jätsin maha suitsetamise. Pauhti, päevapealt vat. Ilma mingite plaastrite, nätsude ja vuuduuta, toore tahtejõuga. Lihtsalt tuli selline tunne, et kas nüüd või mitte iialgi. Väga võimalik, et ma mõtlen ümber varsti, aga praegu on nii. On küll hetki, kui ma mõtlen, et ma olen peast segi, et mulle selline mõte pähe üldse tuli. Aga eks võtab ühe päeva korraga esialgu ja vaatab,mis sellest projektist saab.

8 comments:

  1. Superluks! 40 kilti rattal peaks kukepea olema ja kui kopsumahtu ka suitsutossu arvelt juurde tuleb, siis peaks eriti broo olema.

    Jaksu suitsuvaba režiimi säilitamiseks.

    ReplyDelete
  2. Tubli igatepidi. Eriti palju jaksu mitte-ümbermõtlemiseks. :)

    ReplyDelete
  3. Küll ikka võib pabistada mingi 40 km rattasõidu pärast:)

    ReplyDelete
  4. oled sa kunagi teinud 4 tundi järjest midagi, mis sulle ei meeldi? (töö ei lähe arvesse)

    ReplyDelete
  5. ma olen mingi 7-8 korda tartu suusamaratoni läbinud. see ei meeldi mulle üldse :)

    ReplyDelete
  6. õõh. loobumisega on nii, et nii mõnelgi hetkel tahaks loobumisest loobuda. Aga kuskil kuklas veel tiksub, et "kannata! kannata! kannata!" Ja need käegalöömise kohad tulevad täitsa imelikel hetkedel. Näiteks eile trennis, lambist mingil 14. kilomeetril olin täitsa kindel, et lähen koju ja teen kõigepealt suitsu. Aga läks üle.

    ReplyDelete
  7. kui juba trennis said pool maratonidistantsi pea sõidetud, asi see teine pool veel ära teha on, eksole :)

    ReplyDelete
  8. nujah, mis siin enam. Ajalimiiti peaks mahtuma küll.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...