Monday, June 13, 2016

5 nädalat

Sai siis kuidagi otsast hakatud klaarima oma untsuläinud nädalaid. Seega esmaspäeval kohe panin tossud jalga ja alustasin kõige lihtsamast.  Joosta oli millegipärast kerge, kihutama ei hakanud ja lõpuks ei väsinud ka ära. Siuke mõnus vaikne tiksumine. Jooksin 20,8 km. Ega ei ole olnud väga palju trenne, kui ma oleksin viitsinud nii pikalt joosta. Pakun, et ühe käe sõrmedel võib neid ikkagi kõigest kokku lugeda. Selles mõttes uhke trenn :)

Kolmapäeval  tegin kiire lõuna Järve metsas ja kihutasin 4,8 km umbes 170 pulsiga. Vihma sadas ja palav ei olnud. Mõnus. Õhtul sõitsin olude sunnil umbes 6 km jalgrattaga ja need on mu selle aasta esimesed (võimalik, et ka viimased) jalgratta kilomeetrid.

Neljapäeval jooksin 5,2 km ja see oli korralik intervalljooks, kus ma pidin vahepeal lapse kaugenevale jalgrattale jälle järgi liduma nagu jalad võtsid kuna ta ei oska pidurdada :)

Pühapäeval jooksin Pärnus 12,5 km ja oli jälle täitsa mõnus jooks. Kohe isegi natuke kahju oli, et nii kähku otsa sai. Pärnus on muidugi hea lihtne joosta ka, sest seal ei ole ju ühtegi tõusu ja rannas mõnus tuuleõhk sahistab juustes:)

Aga tossud on endiselt ostmata ja seda väga lihtsal põhjusel. Nimelt on kõik tossud sel hooajal nii eriõudset värvi. Kus on mustad tossud, ma küsin? Ühest spordipoest sain tegelikult normaalse vastuse ka sellele: nimelt inimestele pidid meeldima värvilised tossud, et siis tulevad ilusad värvilised fotod võistlustelt.
Ahah.
Ühesõnaga pikkade otsingute tulemusel olen jõudnud tõsiasjani, et kui ma tahan Asicsi tosse osta, siis pean ostma enamvähem kas neoonroosad või -rohelised ja ma ei suuda selle koleda mõttega veel kuidagi harjuda. Samas pressib aeg peale ja edasi pole eriti võimalik enam ostu lükata, sest neid oleks vaja hakata ka sisse jooksma. Niisiis on uue nädala kõige keerulisem teema üle saada oma neoonvärvi põlgusest.

7 comments:

  1. no vaata osad inimesed on niisamagi piisavalt värvikad, et ei ole vaja lisatähelepanu saamisesks vaata-vaata-mind aksessuaare :)

    ReplyDelete
  2. Aga kas Asicsi GEL NOOSA TRI 11 (http://jooksuekspert.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=94&lang=en) ei sobiks enam-vähem? :)
    Igal juhul soovitan Jooksueksperdi kauplust Rocca Al Mare Hawaii Expressi poe nurgas, äkki seal midagi ikka leidub sobivat?! :)

    ReplyDelete
  3. ma lähen vaatan sinna, aitäh. Seal ma tõesti käinud pole. Aga eks ma olen natuke valmis juba järeleandmisi ka tegema värvi osas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Soovitan helistada enne ja panna aeg kinni konsultatsiooniks, et olla kindel, et Tarmo seal ikka kindlasti kohal on. Temalt on nii minu kui mitme mu lähedase ja sõbra mitmed järjestikused jooksusussid pärit. Ta võtab seda asja tõesti tõsiselt! :) Soovin edu ja jõudu ja loodan, et leiad sobiva papu(nii välimuselt kui omadustelt)!
      Anna siis hiljem teada ka, kuis läks.

      Delete
  4. Oot, mis mõttes, et normaalseid neutraalset värvi tosse pole saada? Palun ütle, et tegemist oli tugevalt hilinenud (või vara ilmunud) aprillinaljaga!

    ReplyDelete
  5. arvestades seda, et sinu normaalse värvi sektor on palju kirevam kui minu oma, siis ma avan, et sul pole paanikaks põhjust.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...