Tuesday, December 5, 2017

Lund muidugi jälle ei ole

November möödus siuvilksti :) Mõttetu kuu, selles mõttes, et suusatada ei saanud meetritki.
Kui november diagonaalis kokku võtta, võib seda iseloomustada sellise muusikapalaga

Noh, et täitsa lõpp lihtsalt kui õudne, aga kuskil taustal ikka mõned õiged noodid olid ka kuulda. Tööd oli kohutavalt palju ja see hullumaja veel veidi aega jätkub, kuigi värv hakkab juba näkku tagasi tulema. Otsutasin, et kui tööpäev läheb üle 10 tunni, siis trenni ei lähe, isegi kui tunne on hea. Seoses sellega õnnestus kuidagi vist vältida ka ülekoormust ja tervena detsembrisse jõuda, mida võib iseenesest juba pidada tulemuseks. Sellegipoolest mõned trennid jõudsin ikkagi ära teha. Sealhulgas tegin ühe mõnusa pika rullitrenni. 3 tunnise. Aga põhiliselt on olnud sellised jõutrennid ja mõned ujumised ja paar imitatsiooni. Joosta endiselt ei taha veel. Kuidagi sai isu täis jooksust ja hetkel nii ongi. Ühest imika trennist tulin varem ära ja siis sörkisin koju, mingi 3-4 km, aga see vist ongi kogu novembri jooks.

Igasugu veidratel (kuigi mitte alati sugugi meeldivatel) asjaoludel sattusin viimase kuu jooksul kolm korda brontodele külla ja selle tulemusena võtsin terve kilo juurde, mis tuleks nüüd kuidagi maha tagasi saada.
Tegeleme!

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...