Sunday, August 14, 2011

Unistuste tapjad- kunagi ei maga nad

Juhtus nii, et terviseprobleemid osutusid arvatust tibake keerulisemaks ja seoses sellega on trennil kriips peal mõneks ajaks. Kuna ma viimati olin haige aastal 2004, siis mõneti tuli ootamatuna. Aga samas, millalgi pidi see ju juhtuma.
Alguses kriipsutasin kogu varasügisese plaani maha, aga kui esimene emotsioon möödas, siis aju hakkab tasapiśi ikka otsima variante, et kuidas ja mismoodi. Minu arust maailma kõige suurem motivatsioon tekibki siis, kui sulle midagi konkreetselt ära keelatakse.

Maratoni suhtes ei teagi. Pole eriti usinalt jooksutrenni teinud ja just see praegune aeg sai plaanitud pikkade otsade jaoks. Nüüd jääb see kõik sujuvalt ära. Samas üldine põhi peaks ju olema korralik, nii kiiresti vast ei tohiks kaduda kuskile, aga mine sa tea. Maraton pole jalutuskäik pargis siiski.
Hetekel kisub mõte rohkem sinnapoole, et 21 km tuleb joosta seekord siiski.

Aga eks vaatab. Nädala lõpus lähen proovin madala pulsiga salaja väikse trenni teha, siis peaks pilt enamvähem selge olema. Ja eks peab treeneritega arutama, mismoodi mõistlik teha on. Prioriteet nr 1 on ikkagi suusahooaeg ja kui vaja, siis jooksumaratoni ma võin ohverdada küll selle nimel, et mingeid lolle vigastusi selleks ajaks ei tekiks.

Sorry, poisid, et võistluse peesse keerasin.

3 comments:

  1. Ületreenitus?
    Või sellest tingitud muu tervise häda?

    ReplyDelete
  2. no eks ikka soodne pinnas ilmselt ületreenitusega sai loodud. Tegin trenni nagu ennegi va see, et ujumise tegin juurde, a paljusid ujumisi ei viitsind isegi kirja panna trennina. Tundus selline easy.. ju siis ikka oli kõvem trenn kui arvasin.

    ReplyDelete
  3. Soovitan sulle jätka selle veebikeskkonna kasutamist.
    Kui midagi muud see ei anna, siis ta annab soovituslikud nädalased treeningmahud sulle kätte - mõni nädal rohkem, siis vähem jne.
    Väldid vähemalt ületreenitust kui sellist.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...