Monday, October 1, 2012

Parem, palju parem.

Kaevasin blogist oma kevadel jooksuhooajaks püstitatud eesmärgid välja. Palun, väike mäluvärskendus:

1. MITTE VIGASTADA ENNAST!
2. võtta kaalust alla, sihik on praegu pandud 58 kg, eks elu näitab, kas reaalselt ka vanainimene sellise imenumbri saavutab või jääbki ainult plaaniks. Põhimõtteliselt 62 on ka okei, jäägem reaalsuse piiridesse :)
3. joosta maraton 4.30


:)
ühesõnaga feil, feil ja feil. A noh tühja kah, nüüdseks juba põetud ja unustatud ja täiskäik edasi. Kohe sajab lumi maha ja lõpuks ometi saab suusatada.

Kaaluga läheb esialgu ilusti. Kõigpealt lasin välja tõmmata ühe hambajuure. Tõenäoliselt see tuimesti, mis arst mulle sisse süstis, kaalus rohkem kui see hammas, aga kõigepealt kaks tundi ei lubatud süüa, siis mõned tunnid ei saanud süüa, siis ei tahtnud süüa ja pärast oli ka praktiliselt terve nädal kehv süüa, mistõttu ma võtsin peaaegu kilo alla hoobilt.

Trennid ka kirja:
K 1h14m jooks 9,3 km,
R 30 min hantlid und lindid
L 49 min jooks 6,03 km
P 52 min jooks 7,5 km

Trennidest esimese tegime koos Ruthiga ja niimoodi on lahe joosta, et ajad juttu ja nii. Ikka jõle kiiresti läheb aeg. Ülejäänud jooksud tegin üksi, laupäev rahulikult ja pühapäeval kiiresti. Oleks rullitama ka läinud, a koguaeg sadas vihma ju.
Ühesõnaga täitsa vinks vonks nädal sai.

2 comments:

  1. Sul olid sitad eesmärgid. Tegelikult feilisid sa ainult esimeses punktis, kõik ülejäänu tuleneb sealt. Ehk - ära pane kõike ühele kaardile! ("mitte vigastada" on küll hea kaart, kuid kui keegi selle sult ära tõmbab nagu juhtus?)

    ReplyDelete
  2. Teglikult feilisin ikka kõiges. Kui aeg kerida tagasi sinnani, kus kondid olid (vahepeal!:)) terved, siis 58 oli ikka väga kaugel ja 4.30 vorm ka sama kaugel.
    A noh, sportlik viha kasvab ainult, nii et küll tuleb, küll tuleb :)

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...