Monday, October 22, 2012

Tahaks suusatada juba

Kaks nädalat on vahepal märkamatult möödunud ja raport ka kirja.
Esimese nädala puhkasin, teisel liigutasin natuke rohkem.
N jõusaal 45 min
E jooks 31 min 4,1 km
K jooks 31 min  4,2 km
R jõusaal 45 min
P jooks 6,85 km
Niisama hantlite ja kummilintidega vehkinud olen kah, aga ei hakka neid kirja panema. Enamvähem igapäevaselt on hantlid käigus ja harjutused siis need, mida suusalaagris soovitati.

Sel aastal siis õnnestus maraton+ rogain teha nii, et enam lõhki ei tõmmanud ennast, haigeks ei jäänud ja muidu ka olemine igati vinksvonks. Ainult nii jube kiire on, ametlikesse trennidesse kuidagi ei jõua kahjuks ja tunnen nendest puudust. Vast läheb muu elu veidi lahedamaks varsti ja õnnestub inimesi ka näha.
Igatahes seni kuni kiire, katsun vähemalt jooksma vahel jõuda, et vormi hoida.

Kaks jooksu on tehtud hommikul kl 7 ja nende üle olen täitsa uhke. Paras eneseületus on minu jaoks end enne tööd jooksma vedada, aga samas jällegi raske on ainult välisukseni. Edasi on juba mõnus ja pärast on terve päev hea olla. Suudaks natuke varem välja vedada ennast ja mitte kohvitassi taha unustada, jõuaks tiba pikemaid otsi ka teha. Jooksuhooaega ma päris ära ei lõpeta kuni lumi maha sajab. Esiteks sellepärast, et see on kõige vähem aeganõudev trenn ja teiseks sellepärast, et jooksuvormi võimalikult kaua hoida ja kolmandaks sellepärast, et kaalule mõjub hästi. Hästi tähendab siis, et vähemalt ei võta juurde :) Igatajes seni kuni maraton on alla 5 tunni jooksmata, on mul motivatsiooni jooksmas käia küll. Edasi ei oska ennustada.

Selle nädala plaan on lõpuks jõuda venttisse ja teistesse ettenähtud trennidesse. Teoorias peaks tulema veidi lihtsam nädal, aga mine sa tea, elu on täis üllatusi ja eks nädala lõpus näha ole, kuhu jõudsin ja kuhu mitte.

Lund ootan.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...