Sunday, August 4, 2013

Õunu kukub pots ja pots

Sai tehtud väga kerge nädal:
T rullsuusk 2h 10m 19,5km
L ratas 1h 16m  20,2km
P ratas1h 2m 16,7 km

Teisipäev  algas sellega, et avastasin puugi. Elevust kui palju muidugi. Guugeldasin nii entsefaliidi kui borrelioosi läbi ja korraks võttis päris kõhedaks. Aga siis tuli mulle meelde, et hiljuti mulle ju süstiti selline kokteil jalgadesse, et see oleks pidanud ka kõige vingema puugi juba enne tapma kui see õieti maanduda jõudis ja nii ma eriti muretsenud pole. Visuaalsel vaatlusel ei oska hetkel miskit halba aimata ka.
Teisipäevane trenn oli selline hirmus koperdamine alguses. Mitu nädalat polnud sõitma käinud ja esimene tund läks jälle tasakaalu otsimisele. Kahjuks jah iga pikem paus teeb rullil jälle ebakindlaks. Vihma ka sadas, mis tegi asja veel tiba keerulisemaks. Aga pärast läks järjest paremaks. Kolmapäeval ja neljapäeval andsid jalad nats (väga kergelt siiski) tunda jälle ja ma otsustasin mitte trenni teha.

Laupäeval oli mul kindel plaan teha Pärnus rullsuusaring. Aga selgus, et maha olin unustanud suusasaapad :) Niisiis oli valida kas joosta või sõita rattaga. Ja mitte hetkekski ei tulnud mõtet, et äkki läheks jooksma. Rattaga kruiisisin niisama linnavahel ja õppisin käsipidurit kasutama. Tegelikult oli täitsa lahe. Keegi oli vahepeal käiku vahetanud ja veeres vähe paremini justkui :)

Nii. Plaane lubasin augustis tegema hakata ja üks kindel plaan sai juba tehtud ka: Tallinna maratoni ma sel aastal ei jookse. Võibolla mingi lastejooks või 10 km, aga kindlasti mitte maraton. Hetkel kuidagi vabanenud sellest "pean alla 5 tunni aja saama" kinnisideest. Las ootab oma aega.

Ja sarjast "selliseid asju juhtub ainult minuga": täna kukkus mu telefon arbuusi sisse, mistõttu see enam ei tööta :) Skype, fb ja mail eksole.

5 comments:

  1. Eks see käiguvahetus ole keeruline jah :)
    Isegi kiiresti võib edasi saada nii kui käike vahetada :)

    PS! Rattal kummid on ikka täis puhutud? :)

    ReplyDelete
  2. kummid on jah vist kunagi täis puhutud. Kes neid uuris.. :)

    ReplyDelete
  3. Ma arvasin, et kunagine õnnetus, kus isal telefon kohvitassi kukkus, oli piisavalt ajuvaba, aga sa võtsin nüüd kindlalt esikoha :))
    Kui juba, siis stiilselt ;)

    ReplyDelete
  4. mhmh, sellised totrad juhtumid on minu eriala :)

    ReplyDelete
  5. Minu kallis-armas telefon lendas maanteel asfaldile tund aega pärast pakendist välja võtmist, potsatus läinud aastase vabariigi aastapäeva pidustusi ettevalmistades veeklaasi (ja oli seal teadmata aja - mingi hetk lihtsalt nägin, et, oi, ujub teine, kakkusin lahti, kuivatasin ära), võttis nädala eest õlivanni tühjaks söödud heeringa topsis, kuid töötab... juba üheksa aastat... Lihtsalt meiesugustel peab olema telefon, mis üleliia kergesti ei solvu.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...