Sunday, December 19, 2010

Käed on nõrgad.

Nii. Neljapäeval käisin venttis. Soojenduseks jäin hiljaks tervelt 10 mintsa. Muidu oli suht hea kerge teha, aga kätekõverdustega harjutused olid seekord rasked ja vahepeal pidin ikka põlved maha panema. Kuidagi käed olid väsinud. Aga mingeid erilisi jääknähte jälle ei olnud. Kõige lihtsam on teha kõhulihaseharjutusi. Alguses olid need väga rasked, aga väga kiiresti tulevad kõhulihased. Nüüd ei valmista need harjutused mulle mingeid raskusi. Kui saaks selle peki ka lihaste pealt maha söödud kuidagi, oleks tore. Aga läheb aega veel.
Eile siis käisin suusatamas hommikul ja alguses oli päris jahe. Temperatuur oli -11 ja hetkeks hommikul kahtlesin, kas ikka lähen. No ikka läksin. Hommikul oli nii kiire, et ei olnud aega pulsivööd otsida, aga kell oli käe peal ja kokku sai suusatatud 19,1 km klassikat ja aega läks selleks täpselt 2 tundi. Tasapisi hakkab juba välja tulema. Treener ütles, et jalgade töö on hea, aga käte tõuge on puudu. Tõuge lõpeb liiga vara ja mingit jõudu sinna ei pane. Eks ma siis harjutasin ja vahepeal tuli täitsa välja natuke. Njah. On ikka vahe küll liikumises. Nüüd pole muud kui agu anda, kuulata, kontrollida, jälgida, kinnistada, treenida, treenida, treenida ja varsti suusatan umbes nagu Šmigun :) Lahe.
Pärast autosse istudes korraks põlved valutasid natuke. Järelikult külmema ilmaga nii pikalt ei maksa sõita.

Suusa kohta küsisn ka, et miks ei libise. Arvati, et see suusk ei ole maratonisuusk (rohkem rahvasuusk) ja ilmselt ei hakkagi libisema (aga tehnika õppimiseks ideaalne). Aga, et laseks põhja töödelda veel, et mine tea- ehk läheb paremaks. No igatahes tundub, et varsti on jälle meeldiv võimalus suusapoodi külastada. Et võibolla jätabki siis need trennisuuskadeks ja ostab mingid edevad maratonisuusad. Mõtlen veel. Ootan jõulukingid ära enne :D

Õhtul käisin bowlingus töökaaslastega ja veeretasin kaks tundi kuule. Ja ongi käed nõrgad. On olnud helgemaid hetki bowlingusaalis :)

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...