Tuesday, September 6, 2011

Rullsuusk. Lillepi.

Eile siis jälle rullsuusk. Huvitav on see, et ükski esmaspäev vihma pole sadanud trenni ajal. Väga mõnus.
Eile siis esimene ring suusakeppideta, teine ring soojenduseks ja kolmas kiire ring aja peale. Kiire ringi ajal ma eile tundsin, et väsimus on sees ja jube raske on. Laupäevane pikk trenn oli ikka tunda. Jalad vajusid laiali, käed vajusid läbi ja paaristõuge oli ka tehniliselt kehvem kui eelmine kord. Seda üllatavam, et oma augusti alguse ametlikust ringiajast sõitsin kiiremini 17 sekki. Sealjuures augusti ringil oli tunne, et kiiremini pole võimalik sõita ja eile oli tunne, et puhanuna jaksaks vist isegi veidi kiiremini. Täitsa üllatus oli, et nii palju siiski kiiremini.
Teiste aegasid vaatasin ka ja keskmiselt sõideti umbes 30 sekki kiiremini kui kuu tagasi. Nii et umbkaudu 15 sekki jäin pausiga teistest maha. Noh, päris okei mu arust.
Kokku sai sõidetud 12,55 km, aega läks 1.19, kalorit 528, keskmine pulss 152. Sealjuures kiire ringi ajal oli pulss stabiilselt 180-183.

Pühapäevase jooksu asju sai ka arutatud ja nõuanded kõrvataha pandud. Peaks jõudma joosta küll. Tingimused on kõik head, normaalne ilm, asfaldirada ja 2 kg kergem kui viimati 21 km stardis. Eks näis siis.

2 comments:

  1. Kui sa oled puhanum, siis kipud järelikult valesid liigutusi tegema ja energiat raiskama.

    ReplyDelete
  2. nii see on jah. See on ikka jube imelik, et see tehnika nii kergesti lagunema hakkab. Selline ahvena tunne tekib. Mälu 0,2 sekundit :)

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...