Monday, May 16, 2016

9 nädalat 9. maratonini

Vahelduseks ajaks asja jälle konkreetseks.
Niisiis 9. maratoni start on plaanis teha 9 nädala pärast ja püüaks selle 9 nädalaga hoida kuidagi fookust väga teravana, aga samas ka mitte üle ega alatreenida. Reaalselt  on see üsna keeruline, aga võibolla isegi teostatav. Mul endal on küll jube põnev, et mis siis seekord juhtuma hakkab.
Igatahes püüan viimased 9 nädalat üsna täpselt kirja panna, mis ja miks ma tegin või ei teinud. Järgmine kord võib see mind jälle veidi edasi aidata. Vähemalt enne Stockholmi kirja pandud asjad on tagant järele küll hoopis teise tähenduse saanud ja vead karjuvad ikka päris selgelt ja kõvasti kirjaridadest ja ridade vahelt ja päris humoorikas on tagant järele seda kõike lugeda. Et kas tõesti kõrgelt haritud inimene nii loll võib olla? Võib! :)
Aga see oli millalgi sada aastat tagasi ja seekord püüaks mõned kohad teisiti teha.

Kui kaugel on viie tunni piir? Kui lähedal on kaugel?
Pole aimugi :)

Kaal on ikka üle 70 veits. Väga võimalik, et oleks juba veits alla 70 kui ma nädalavahetusel poleks 7 jäätist söönud just ja torpedeerinud üritust täiega. Aga nüüd ma hakkan korralikuks ja püüaks ikka selle 6 kuidagi kätte saada nii kiiresti kui võimalik.

Joosta plaanin mitte rohkem kui 3 korda nädalas.
Natsa teen jõudu ka.
Pikad jooksud üritan seekord kõik ära teha.
Pikad jooksud teen põlvikutega.
Magama lähen enne kella üht.
Küpsiseid ja jäätist ei söö!
Peolt lahkun kl 22 ja sirgel sammul! :D

Plaan peab ikka suur olema, siis on 50% täitmine ka päris okei tulemus.



No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...