Thursday, July 1, 2010

Juuli juba algas.

Vahepealsed trennid kirja.
P 27.06 jooks 34 minutit, keskmine pulss 154
T 29.06 jooks 34 minutit, keskmine pulss 141
N 1.07 jooks 37 mintsa, intervall, max pulss ronis 197-ni.
Pühapäevane jooks lõi pulsi kohe üles, muudkui võtsin tempot aeglasemaks.
Teisipäevane oli super luks. Nii mõnus oli joosta, hoidsin päris tagasi, et mitte trenni liiga pikaks lasta.
Tänane trenn väärib sellepoolest äramärkimist, et jooksin koos kahe suurema lapsega. Neljane kimas ennast muidugi esimese 200 meetriga hingetuks. Aga siis jalutas ja vahepeal jälle jooksis ja kulges ilusti oma tempos. Pubekas (12) õnnestus mul kaasa meelitada tingimusel, et võib homme tund kauem arvutis olla. Ja väga hea jooksukaaslane oli. Jooksime elektripostivahe täiest jõust, siis sörgiga tagasi eelmise postini (ja väiksema lapseni) ja siis kaks kuni neli postivahet kõndisime. Esimese sprindi võitsin napilt ja pidin ikka kõigest jõust pingutama. Edasi hakkas vahe tasapisi järjest venima, aga nii pikaks ka ei läinud, et ta enam viitsinud ei oleks. Ja pingutama pidin iga kord. Õudselt mõnus. Üksi ma poleks nii kiiresti kindlasti viitsinud sprintida. Pulss ka muidugi 197 vahepeal :)
Ühesõnaga trenn tehtud ja lastele ka natuke spordipisikut juurde süstitud.

Pärast trenni avastasin, et see kiire sprint andis seljas veidi tunda. Palju rohkem põrutab kui siuke aeglane lonkimine või normaalses tempos jooks. Tegin veits harjutusi ja määrisin fastumit peale, vast ei lähe hulluks.

2 comments:

  1. See 141 on juba normaalne pulss, 154 keskmiseks rahuliku jooksu juures on liiga kõrge. Aga tundub, et hakkab tulema :)
    Kiirematel lõikudel jookse rohkem päkkade peal, siis ei põruta nii palju selga - vähemalt tundub, et selles võib asi olla.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...