Wednesday, January 9, 2013

Alavorm

Eelnevast nädalast kirja kõigest 2 trenni:
N jõusaal 1h25m
P jõud 45 min.

Nuh. Jõudu ja energiat oli küll gramm juba rohkem, aga ei enamaks. Sellist entusiasmi, et läheks vihmaga kuskile Piritale suusatama, ei olnud küll kuskilt võtta.
Eks see pikkadest aukudest väljatulek ei ole kerge. Füüsiliselt on keha kurnatud, isegi kui tunne vähe parem on. No ja siis hakkad vaatama, mis teised teinud on vahepeal ja vaatad, et oled lootusetult rongist maha jäänud. Veits ikka kurvaks teeb, et terve kuu head suusailma raisku läks. Aga selle faktiga tuleb lihtsalt leppida. Õnnetuseks laovad trennikaaslased kõik oma trennid ilusti üles nüüd sportlyzerisse ja suht raske on kainet pead ja külma närvi säilitada, et mitte hakata "järele treenima" hulludele. Kõrgendatud ületreenimise oht, ma ütleks :)
Tasapisi hakkab eluvaim jälle sisse tulema ja juba teen ka vaikselt plaane. Esimene plaan on Tartu maratoni starti jõuda. Ma ei tea, kuidas mu suusavorm on ja mingit aega isegi ei oska ennustada, aga peaks vast finišisse ka siis jõudma millalgi. On muidugi mõte, et teeks lõpuks selle alla 6 tunni aja ära, aga ülearu kindel selles ka hetkel ei ole. Terve 2012 möödus vigastuste tähe all ja mingit ulmevormi olla ei saa, see on selge.
Aga üritama ikka lähen.

Praegu sajab väljas laia lund ja üle pika aja mõtlen, et assa kurat, kus praegu suusataks kui tööl ei peaks olema.




No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...