Tuesday, August 10, 2010

12,8

täna siis jälle pulsikellavaba jooks. Minek oli hea ja jooksin veits pikema ringi, kui kodust väljudes plaanis oli. Juua kaasa ei võtnud ja kestsin ilusti ära kah. Viimasel 500 meetril tuli esimest korda pähe, et nüüd võiks juba veits juua. Kokku siis 12,87 km ja aeg 1.29. Vaatasin, et 1. mail jooksin ümber Viljandi järve 1.25 (see vist oli 12 km täpselt umbes), siis nüüd jooksen suvalises trennis ilma joomata suht samasse auku. Viljandis oli hing paelaga kaelas lõpus ikke. Nii et mingi pisike areng ikka on toimunud. Siuke mõnus tempo oli, sellega võiks joosta pikemalt küll, aga 40 kilti küll sellega ei kesta. Muidu selle tempoga sinna 4.44 kanti tulekski. Nii et tuleb jah maapeale hakata tagasi tulema.

2 comments:

  1. Noh nii igaks juhuks mainin, et Viljandis on mäed ka, mis oluliselt vähendavad liikumiskiirust :)

    ReplyDelete
  2. mul eilses ringis oli Pärnu mnt viadukt sees ja Endla tänava tõus Kristiine keskusest Tõnismäele. Aga jah, need on ikka tunduvalt leebemad kui Viljandi omad. Nii et ses suhtes muidugi õige märkus.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...