Friday, August 27, 2010

vahel ikka ei viitsi kah

Nonii. Üleeile siis mõtlesin, et teen selle 3 x 1600 intervalli. Tegelikult tegin 2 x 1600, sest rohkem ei jaksanud. Lidusin oma arust elueest. Esimest jooksu jälle gepsuga ei õnnestunud fikseerida, sest jäi vist ikka üks nupuvajutus tegemata. Teise jooksu sain fikseeritud ja see oli 9.20 ,km aeg siis 5.42. Nuh, igatahes võhm oli väljas ja kolmandat ei teinud.
Eile käisin tśikkidega väljas ehk trenni ei jõudnud, täna on kerge vibra sees ja ei tea, kas viitsin õhtul tossud jala lükata.
Homne Ülemiste on plaanis. Ülemistel on mul märk maas aastast 2008 ja aeg oli siis 1.33.34. Võiks üle joosta, aga ei julgegi lubada enam. Eelmisest korrast mäletan, et algul püüdsin Heik:i sabas püsida, aga tempo käis üle jõu ja suht kiiresti jäin maha ja sain hakata rahulikult oma jooksu jooksma. 12. km-st selle metsavahelise jupi suuremas osas kõndisin, sest ei jõudnud enam joosta. Ma polnud siis varem kunagi nii pikka maad jooksnud ka. Aga aeg on täitsa kobe tulnud.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...