Tuesday, February 15, 2011

Kas kellelgi karu kostüümi on laenata?

Tartu maratonini siis loetud viimased päevad.
Tunne on pehmelt öeldes kehv. Kehva enesetunde põhjuse leidsid tohtrid ka üles ja putitatakse üles kenasti nädalalõpuks. Polnudki süüdi vähene uni.
Hetkel olen väga kahtleval seisukohal, kas startida või mitte. Ilmaennustused varieeruvad -18 kraadist -24 kraadini ja kõhedust tekitavad mõlemad. Mida selga panna? Alutagusel selgus, et kõige ebameeldivaks osutusid märjad kindad. Teise paari kindaid saaks muidu tasku ka panna. Aga kui suur vahe on näiteks -15 ja -20 kraadil? Kas tuleks kiht riideid panna juurde või läheks ikkagi paljuks? Kui palju ilm soojeneb selle aja jooksul?
Suusk siis jälle ilmselt ei libise. Unistus alla 6 tunnisest finišiajast muutub järjest kahtlasemaks. Võibolla peaks laenama kostüümi ja tiksuma selle lõbusa seltskonnaga rahulikult finišisse, lapik põues.

Suuski pole veel määrdevõluritele viinud. Hommikuni on aega otsustada.
Võitlusvaim on null.

4 comments:

  1. Mis arstid siis leidsid?
    Kas lähen pärga tellima? :)

    Aga riietuse osas on tegelikult jube raske töötavat lahendust pakkuda. Seda peaks ise tundma, mis on sobiv.
    Isiklikult arvan, et liiga palju on halvem kui natukene vähe. Keha suudab ise kõvasti soojust toota ja kompenseerida vähest riiestust. Pealegi sa ju liigutad nii või naa.
    Pigem tasub vaadata, kas riided on tuule kindlat. Ennustused küll ei luba tuult ennast aga liikumisega ja eriti laskumistel tekib tuult kõvasti ja see tuul võib läbi külmetada ehk see kõikse hullem.

    Ilma naljata soovitan minna täna/homme/ülehomme suuskama tunnikeseks näiteks ja proovida olemasolevaid riideid. Kas nendega hakkab jahe, kas nad peavad piisavalt tuult või hakkab nendega hoopiski palav?

    ReplyDelete
  2. Ei maksa pärjaga kiirustada. Ma olen nii sitke mutt küll, et elan teid kõiki üle veel.
    Nii külm on, et ei taha proovima minnagi. Ja Olle käskis puhata ju :)

    ReplyDelete
  3. Olle ütles ka seda, et viimasel nädalal pole eriti tark teha asju sellepärast, et keegi ütles, et nii oleks õigem teha :)

    ReplyDelete
  4. Sellepärast ma sind ei kuulagi ja midai katsetama enam ei lähe :)

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...