Saturday, October 23, 2010

Metsas vol 3

Täna siis jälle imikas metsas, seekord Jaanusega.
Väga peen trenn oli ses mõttes, et lumi oli maas ja mõned kohad olid väga libedad. Lisaks olid pärast seda kõike, mis eile taevast alla sadas, mõned tõusud nii pehmed, et vahepeal oli tunne nagu käiks kuskil soos.
Täna sai rohkem pööratud tähelepanu tehnikale ja tasapisi hakkan ikka pihta ka saama. Ja muidugi oli tehnikat korrigeerides ikka hoopis teine tera ja tempo kohe parem. Õudselt hea trenn oli täna, kuidagi lõbusalt ja kiirelt läks. Lõpus jaksasin veel väikstest tõusudest üleski joosta.
Kellal sai aku tühjaks 45 mintsa enne lõppu ja täpseid andmeid pole. Küll aga oli keskmine pulss 148, nii et tasapisi mingi areng toimub vist. Kalorikulu kuskil 1000 kanti. Trenn kokku 2h ja 33 minutit.
Kõhulihas ei seganud kuskilt otsast trenni ja muud lihased olid ka enamvähem okei. Säärelihased olid vähe kanged ainult. Kõhulihas annab veits tunda, kui pikali asendist püsti tõusta, aga tunduvalt parem on. Eks näis. Neljapäevani veel palju aega.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...