Monday, October 4, 2010

Rullsuusk vol 2.

Täna sai jälle rullitatud ja no mulle tõesti meeldib noh. Täna sai suurem osa trennist pühendatud paaristõukele ja lõpuks hakkas midagi sinnapoole isegi juba vist välja tulema. Eks näis, mis homme säärelihased selle varvastel tantsimise peale ütlevad. Ettenägelikult tegin väikse sörgi pärast trenni, nii et vast pole väga hull.
Aga väga suur vahe oli küll võrreldes esimese korraga. Jalad enam ei tudisenud ja tasakaal oli tunduvalt parem. Korra oleks siiski peaaegu külje maha pannud. Tasakaal kadus ära ja keerasin ühe jala muru peale, mis suusa hopsti kinni tõmbas ja inertsist tippisin veel neli-viis sammu edasi. Parasjagu tegin just ilma suusakeppideta ringi kah. Päris koomiline pilt võis kõrvalt vaadates olla, aga põhiline, et ei kukkunud.
Treener muidugi kiidab, aga eks see on vist sellest sarjast rohkem, et kiida lolli ja loll rabab rohkem:)

8 comments:

  1. Tule ka trenni, seal on lahe. Neljapäeval lähme saali jõudu tegema. Tulemas ilmselt piinlik trenn, aga väike häbi tuleb üle elada:D
    Ja kuidas ebaaus, kui ma avalikult ja ausalt kirjutan, et käin profi juures trennis :)

    ReplyDelete
  2. Mis sponsorit? Tööl käid ju!:)

    ReplyDelete
  3. tundub, et saab C-ga neljapäeval koos trenni teha.

    ReplyDelete
  4. pange siis ikka suusad kohe jutile ka :)

    ReplyDelete
  5. C, kas sa e-maili listis polegi? Noh seal suusatrenni listis.

    Igatahes saab imiteerida ka nüüd selle pundiga koos. Siin üks hea lause ka uudisest -

    "Rullidel liigud edasi ka valesti tõugates, aga imiteerides saad kohe aru, et asjad on sõlmes ja midagi on valesti," selgitab Jaanus Teppan.

    ReplyDelete
  6. Sain just kirja jah. Laupäev siuke kahtlane päev mul. Peab vist vabaks tegema. Mul suusakepid ka Pärnus. Uusi ka poes ei müüda vist veel. Laenata ka pole, pole nii lühikesi tuttavaid suusasõpru. Probleem. Tuleb välja mõelda midagi.
    No rullid on minu jaoks täielik fun. Annab ta siis tehniliselt juurde või mitte, tasakaalu veidi ikka annab. Ja paar tundi värskes õhus.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...