Friday, October 22, 2010

Nõrk.

Nonii. Esmaspäevane trenn jäi jälle segastel asjaoludel vahele, millest oli pagana kahju.
Aga eile siis jälle Intervallventli. Seekord ei jäänud hiljaks. Jõudsin isegi paar korda venitada ennast enne trenni. Aga sellest jäi paraku väheks. Kohe teise või kolmanda harjutusega õnnestus ära venitada kõhus mingi lihas. Väga terava valu lõi ja esimese hooga ei saanud üldse ennast liigutada eriti. Aga paari minuti pärast kannatas käsi ja jalgu uuesti liigutada ja veits hiljem ka mõndasid muid lihased. Põhimõtteliselt sai viga siis istessetõusu lihas, ma arvan, et anatoomiliselt võib see olla mingi kõhu ristlihas või midagi sarnast. Edasi sai lihtsalt tasapisi katsetatud, mida kannatab teha ja mida mitte. Enamus harjutusi viilisin ja tegin ainult osaliselt, mõned suutsin ka enamvähem normaalselt teha ja lõpuks tuli mõned siis täitsa tegemata jätta, sest polnud lihtsalt võimalik. No läbi suure valu vast oleks veits rohkem punnitanud, aga hirm veel suurema vigastuse eest hoidis tagasi. Treener ka muidugi käis korduvalt ütlemas, et ei maksa liiga teha endale.
Novot. Selles mõttes pole hullu, et igapäevaelu see lihas kuidagi ei sega. Teatud liigutuste ajal annab tunda. Näiteks voodist püsti tõusmiseks tuleb kasutada hoopis teist tehnikat, kui harjunud olen. Aga kuidas see edaspidiseid treeningplaane segama hakkab, seda veel ei tea. Hetkel tundub, et laupäevast trenni see küll olulisel määral ei sega. Esmaspäevast vast ka mitte. Aga kas mul järgmisel neljapäeval ka sinna intervallventtisse asja on, eks seda aeg näitab.
No ei ole lihaseid. A kuidas neid siis saab, kui isegi trenni teha ei oska? Mõtlemiskoht. Kuidagi tuleb leida aeg ja normaalsem soojendus teha enne trenni vist.
Positiivne on see, et täna on lihased ainult natuke valusad. Ja kõige rohkem käed-jalad, mis on koormusega harjunud ja see on homseks läinud. Eelmise nädala trennist olid mul kõhu- ja külgmised lihased terve nädal valusad :D

2 comments:

  1. Ma arvan, et tegelikult oligi nii, et sa vigastasid eelmine kord oma lihaseid liig palju ja need ei taastunud koormusest ära korralikult. Kuna sa sooja ka ei saanud teha, siis oligi laks käes.

    Vaata kuidas nädala peale asi kujuneb. Võid kodus mõnda konkreetset lihast puudutavat harjutust proovida ka teha, et näha, mis seisus asi on. Aga mulle tundub hetke seisujärgi, et võibolla on sul tark nädal puhata selle trennist ja lasta lihasel taastuda korralikult.

    Ja loomulikult see ka, mis eile ütlesin - peab sooja tegema. Nii, et las see mees, kes sul seal õhtuti kodus käib ja ennast laste isaks peab, tuleb varem kodu neljapäeviti.

    Sa ütle, et muidu ei seksi enam temaga, küll siis hakkab tulema :)

    ReplyDelete
  2. Oleks pidanud jah kõigepealt vanuritega kuskil basseinis paar kuud hommikvõimlemist tegema enne kui hulludega trenni ronida:)
    Aga vähemalt muid tegemisi ei takista, ses suhtes pole hullu. Täna on juba palju parem.

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...