Saturday, November 13, 2010

Metsas vol 5

Täna oli kuidagi raske ennast kodust välja vedada. Laupäeva hommik, öösel veits vähe maganud ja üksi kodus. Oleks võinud mõnuga lõunani põõnata. Aga siiski läksin.
Hommik üllatas mind sellega, et lihased polnudki märkimisväärselt valusad. Kergelt andsid tunda kõhulihased ja vaevumärgatavalt jalad, aga see oli ka kõik. Väga cool. Aga selle eest oli tänane trenn Mariusega ja kui ta meid neljapäeviti ei hellita, siis ei olnud alust arvata, et laupäeval peaks kuidagi teisiti olema. Ja ega ei olnudki. Täna oli selline tõsine mägironimistrenn. Kõige hullem oli Vanaka kõige järsem nõlv, kus on selline mõnus liivane ja pehme pinnas. Sealt kütsime kaks korda järjest üles. See liiv on ikka täitsa tappev. Kõval maal pole pooltki nii raske mäest üles saada. Tõuse sai tunduvalt rohkem kui varasemates trennides ja vahepeal läks ikka päris keeruliseks asi kätte. Viimaseks (tegelikult vist päris viimane siiski ei olnud, aga järgmised olid selle kõrval titekad) tõusuks sai ronitud üles hüppemäe nõlvast, mis alt vaadates tundus ikka täielik sein, aga polnudki nii hull kui see Vanaka nõlv.
Väga väsitav oli.
Trenn kokku siis 2.40, keskmine pulss 154 ja kalorit kulus veits üle 1200.

2 comments:

  1. Pulss tsipa liiga kõrge, arvestades et su soov on muuhulgas ka kehakaalu alla saada.
    Eks see pundis harjutamise üks viga on, et tugevamad teevad tempot ja nõrgemad üritavad igati samas pundis püsida.
    Tulemusena, tugevam saab norm trenni aga nõrgemale polnud trenn võibolla üldsegi kasulik, ei täitnud eesmärki.

    ReplyDelete
  2. No kaal tuleb ikka alla süüa, trenn teeb lihtsalt ilusaks :)

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...