Friday, November 12, 2010

Mõni lihas ikka kuskil on

Nii.
Esmaspäeval jäi rullsuusk ära, sest jää oli. Asemele pandi spin, aga ma ei viitsi ratast sõtkuda ei sees ega väljas. Tegemist on suures osas muidugi eelarvamusega, sest ma pole kunagi üheski spini trennis käinud. Lisaks oleks pidanud 17.30 kohale jõudma, aga see ei sobinud kuidagi. Ühesõnaga istusin kodus ja sõin teleka ees shokolaadi. Teisipäev ja kolmapäev molutasin ka niisama maha. Tunne oli, et peaks trenni minema, aga hääled mu peas sosistasid, et "tegelt sa ei viitsi". Noh, ei viitsind jah.
Eile läks motoorne rahutus juba suureks ja oli vaja minna. Kuna eile juhtus olema selline päev, et lapsi polnud kuhugi jätta, siis võtsin kaks väiksemat junsut kaasa ja paigutasin spordiklubi lastetuppa. Lapsed olid väga rahul ja lapsehoidja sõnul olevat tublid olnud. Ühesõnaga täitsa arvestatav variant. Kui teinekord häda käes, siis läheb jälle käiku.
Aga trenn siis ikka ventti. Nagu poisid ütlevad, on see trenn, kus peab pass koguaeg avatuna kõrval olema ja enne igat harjutust tuleb pilk visata sünniaastale. No mul peaks seal kaalunumber ka olema suurelt kõrvale kirjutatud. Muidugi juhtus jälle see, et algul sai vähekse liiga hoogsalt hüpatud ja lihtsalt ei jõudnud vahepeal. Samas kosub ruttu välja nendest nõrkadest momentidest ja punnitab jälle edasi. Lisaks oleks seal trennis hea mitte omada rütmitunnet. Kui hüpata on vaja, siis paratamatult hakkad rütmis hüppama ja rütm on muidugi kiirem kui füüsiline vorm lubaks :) Vahepeal läks ikka jõle raskeks jälle. Aga mõnda harjutust on juba lihtsam teha. Eile sobisid eriti hästi hantlitega harjutused. Samas jälle vehid veits liiga palju nendega, siis järgmine harjutus on kätekõverdustega ja ongi jälle toss väljas.Kokkuvõttes ikka nõrk alles. Aga läheb paremaks.
Muidu mulle reede hommikud meeldivad. Lihased veel ei valuta ja selline mõnus toonus on.
Kaal tiksub vahemikus 69,1-69,8. Seitsmega algavaid numbreid pole enam tükk aega näinud.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...