Saturday, November 20, 2010

Metsas vol 6

Hommikune võitlus, kui akna taga sabistas vaikset vihma ja kogu ülejäänud perekond magas laupäevahommikust mõnusat und, sai edukalt võidetud ja jälle kenasti ennast trenni kohale veetud.
Vihm jäi kohe järele ja terve trenni püsiski kuiv. Alles viimasel kilomeetril hakkas tasapisi tibutama.
Trenn oli suht rahulik täna. Kui eelmisel korral Marius küttis üles igast võimalikust ja võimatust tõusust (ja enamusest kaks korda järjest), siis täna oli selline soft variant. Hää kerge ja poole vähem tõuse kui eelmisel korral. Kokku siis 2.35, kalorit kulus 1190 ja keskmine pulss oli 154. Max pulss selle eest ainult 177, eelmisel korral oli max pulss 192:)
Taastumine läheb järjest kiiremaks, järelikult miskit minuga toimub. Seekord neljapäevasest trennist mingeid erilisi tervisehäireid ei tekkinud enam. Kergel olid kõhulihased reedel valusad ja veidi annavad ka täna veel tunda, kui näiteks istesse tõusta, aga see on selline mikrovalu. Ja pärast laupäevast trenni olid varem jalad ikka pärastlõunal kanged- täna ei saa aru midagi, et oleks trampinud mitu tundi väljas.

No comments:

Post a Comment

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...