Saturday, January 8, 2011

Ära roomasin

Võeh. Öösel ärkasin hetkeks mitmeid kordi, kui külge keerasin ja fikseerisin, et lihased on valusad.
Aga laupäevahommikune trenn on selline, mida ei saa ära jätta. Esiteks on vaba päev ja kõik niikuinii magavad alles ehk täitsa vaba aeg. Ja teiseks - no misasja sa laupäeva hommikul targemat ikka teed.
Igatahes kooberdasin korralikult trenni. Esimesed kilomeetrid olid väga vaevalised. Nagu heaks tavaks saanud, ikka värske lumi, rada pehme, null libisemist ja pidamist ka polnud. Pluss siis valutavad lihased. Pärast esimest ringi tõmmati vähekse pidamist suusa alla ja tasapisi läks olemine ka paremaks ja pärast 10. kilomeetrit oli väga mõnus juba. Igaks juhuks väga pikalt ikka ei julgenud teha ja siis kui just väga heaks läks, tulin koju. Korralikku paaristõuget teha ei saanud, sest säärelihased ei võimaldanud :)
Kokku siis 16,6 km, aeg 1.46 ja keskmine pulss 156.
Trennijärgset üldist väsimust enam ei ole ega ka seda suurt nälga, mis algul oli. Aga pulss on tunduvalt madalam ka viimased korrad olnud.

Õhtuks muidu on jalad nii valusad, et trepist alla minek võtab aega ja diivanilt püsti tõusmine võtab ka aega. Aga noh, elame üle. Järgmine trenn on alles teisipäeval.

2 comments:

  1. Nälga ei ole sellepärast, et teed trenni madalamal pulsil. Aga noh egas sa varem ju ei kuulanud, mis sulle räägiti :)

    Aga käisin ka eile korraks seal Järve rajal, ühe ringi tegin. Hea profiil rajal aga raja kõrvalt ikka väga pehme, kepp vajub täiega läbi ja sõida siis nii :).

    ReplyDelete
  2. Pekki, siis peab ikka kiiremaid trenne tegema. Muidu ei viitsi kaloreid täis süüa, aga kaal on suuskade mõttes kriitilisel piiril. Alkoholi äkki rohkem? Kiired kalorid ja palju :D

    Järvel on jah rada tugevatele :)

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...