Tuesday, January 25, 2011

Ütled trauma, mõtled C

No tuli ikka lõpuks ära väike traumake läraki keset suusahooaega. Oli ka viimane aeg. Oleks siis vähemalt suuskadega kukkunud.. pähh. Lühidalt väänasin oma käe kukkudes kuidagi nõmedalt ära esmaspäeval. Algul valutas, pärast läks nagu paremaks, öösel jälle valutas. Eile mõtlesin, et ei lähe suusatama, aga lõpuks korraks ikka läksin kätt testima. Nuh. Esimesed 2 km oli enamvähem, edasi sai selgeks, et ikka jama on ja sel nädalal ma mingit maratoni küll ei sõida. Ilmselt ka mitte järgmine nädal.
Uus generaalplaan on käsi ruttu terveks ravida ja mitte asja veel hullemaks teha. Loodetavasti jagub tervet mõistust ja kannatlikkust. Räägin arstiga kah, vaatab, mis ta arvab. Esialgu olen ainult fastumiga määrinud.
Hambaorgi astusin ka eile öösel jalga. Verd tuli palju, aga suusatamise mõttes ebaoluline trauma:)

Aa, ja kirja sain eile 3,5 km suuska.

4 comments:

  1. Loe ja imesta :)
    Aga ravi ära jah, selleks, et mitte päris tehtud töö mööda külge alla ei jookseks, soovitan nt ujumas käia või ratast sõita kusagil sees või lindi peal joosta.

    Aga sa uuri Mariuse käest nt, mis ta välja pakub, kuidas enda vormi ja konditsiooni hoida

    ReplyDelete
  2. Hambaorkide jalga astumine on ju minu firmakas (klom korda - ühel korral läbi varba, teisel korral mingile viisakale veresoonele pihta ja kolmandal korral pisut "õnnelikumalt").

    uskumatu õde mul ikka!

    ReplyDelete
  3. Parem hambaork jalas kui kustukumm kõrvas (mida on meie majas ka juhtunud ja sugugi mitte lastega) :D

    ReplyDelete

Äge talv oli tegelt!

Suusahooajast pole midagi kirjutanud, mistõttu on kostunud pahameelt siit ja sealt, nii et eks ma siis katsun selle kuidagi kokku võtta.  Al...